Comfortabel, luxueus en van alle gemakken voorzien 

De vakantievilla’s van Landgoed Soesterduin

Living villa Landgoed Soesterduin

Comfort en luxe

Alle vakantievilla’s zijn hoogwaardig afgewerkt. Airco en vloer­verwarming ontbreken niet en zelfs een laadpunt voor een elektrische auto of fiets behoort tot de mogelijkheden. De begane grond is voorzien van een smaakvol ingerichte living met een LED-haard en een van alle moderne gemakken voorziene keuken. Daarnaast vindt u hier een slaap­kamer met een en suite badkamer. De verdieping telt (afhankelijk van het type) een of twee slaap­kamers en een badkamer met douche en/of ligbad. Daarnaast zijn er diverse wellness mogelijkheden zoals een binnen- of buitensauna en sunshower. Elke slaap­kamer heeft zijn eigen LED­-televisie en kaptafel/bureau met inter­­net­aansluiting en naast het bed een USB-poort om een telefoon op te laden. Vanzelfsprekend ontbreken in uw keuken ook een wijnkoeler en een ijsblokjes­machine niet. Alles is erop gericht om u in een sfeer van totale ontspanning te brengen.

Hoogwaardige domotica

Alle villa’s op Landgoed Soesterduin zijn voorzien van hoog­waardige domotica. Dit biedt u en uw gasten onder meer de mogelijkheid van een auto­matisch gereguleerd warm welkom en een ‘keyless entry’. Bij het intoetsen van uw code wordt het glas van de voordeur doorzichtig, gaan de gordijnen open, de verlichting en de LED-haard aan en staat de televisie op het informatie­kanaal. Tevens wordt de luchtvochtigheid, CO2 en tempe­ratuur in elke ruimte op de gewenste waardes gehouden. In de hal op de begane grond en op de verdieping alsook in de badkamers gaan de lampen aan en uit op beweging. De energie­bewaking zorgt voor een zeer efficiënt verbruik. Stelt u zich eens voor dat u op een zwoele zomeravond op uw terras geniet van een heerlijke maaltijd, zojuist bereid in uw royale buitenkeuken. En om de beleving compleet te maken, sluit u de avond af met een bezoekje aan uw eigen sauna, waarbij voor de echte liefhebber als kers op de taart nog een koude douche in de buitenlucht lonkt.

Laadpaal vakantievilla Landgoed Soesterduin
Living vakantievilla Landgoed Soesterduin

Complete inventaris

Alle villa’s zijn uiteraard volledig ingericht, tot aan de inventaris toe. Prettig voor uw eigen gebruik, maar natuurlijk ook onmisbaar bij verhuur. De inventaris wordt verzorgd door OT design uit Nieuwegein, een zeer ervaren partner met een uitstekende staat van dienst in het inrichten van onder meer internationale vijfsterren accommodaties, hotels en resorts. Uitgangspunt van de inrichting is dat alle stoelen, tafels, kasten en gebruiksvoorwerpen sfeervol en tegelijkertijd robuust en praktisch moeten zijn. Alle meubels zijn zorgvuldig door een interieurontwerper uitgekozen. Elke slaapkamer heeft twee ruime ingebouwde kastenwanden gemaakt van natuurlijke materialen.

Ruime kavel en 'turn key' oplevering

Het totale perceel van Landgoed Soesterduin heeft een oppervlakte van circa 2 ha. De woningen worden compleet en met een hoog afwerkingsniveau aangeboden. Tuinaanleg, bestrating en meerdere parkeerplekken worden uiteraard voor u verzorgd. Uw villa wordt ‘turn key’ opgeleverd.

Living vakantievilla Landgoed Soesterduin