Landgoed Soesterduin

Lekker eropuit

Midden in de natuur

Landgoed Soesterduin is de ideale uitvalsbasis voor een verkennende tocht door de verrassend veelzijdige omgeving. Al op een steenworp afstand van uw villa kunt u vrijuit dolen door de uitgestrekte bossen en de prachtige stiltegebieden. Fraaie landgoederen rijgen zich aaneen en de regio is rijk aan imposante kastelen met elk hun eigen opwindende geschiedenis.

Cultuur

Cultuur is, in de vorm van onder meer vele musea, uitgebreid voorhanden, terwijl de liefhebber van een mooie maaltijd of een goed glas hier ook niets tekort komt. Alleen de stad Amersfoort telt al 364 horecagelegenheden. En de middenstand gaat er veelal nog echt ambachtelijk te werk. Haal de lekkerste broodjes bij de warme bakker of bezoek eens een authentieke kaasboerderij.

In de directe omgeving

Ook een uitstapje naar paleis Soestdijk is een belevenis en wat dacht u van een duik in het nabije en prachtig gelegen Bosbad Amersfoort? Een begrip in de omgeving! Verder zijn het dichtbij gelegen dierenpark Amersfoort en het militair museum NMN landelijk toeristische trekkers.