Partners

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen en/of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij adviseren u een afspraak te maken met Residentia projectmakelaars.  

Verkoopmakelaar

Residentia projectmakelaars

Residentia projectmakelaars is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de verkoopbemiddeling van recreatiewoningen. We kennen de markt uitstekend en volgen alle ontwikke­lingen op de voet. Ons makelaarskantoor is aangesloten bij VastgoedPro. Bij deze beroepsorganisatie ligt de focus op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging en deskundig­heidsbevordering. Onze kenmerken zijn in het kort: resultaatgericht, accuraat, enthousiast en servicever­lenend. Deze begrippen, gecombineerd met jarenlange ervaring en expertise, vormen de toegevoegde waarde van Residentia projectmakelaars.
0548 538 750
info@residentia.nl

Woonoplossingen

SelektHuis Projecten

SelektHuis Projecten biedt woonoplossingen voor project­ontwikkelaars, grondeigenaren, de recreatiesector en architecten. Wij richten ons op vrijstaande nieuwbouwwoningen. We faciliteren het complete traject van ontwikkeling tot en met realisatie. Door ons slimme bouwsysteem kunnen wij snel bouwen tegen de juiste prijs. Alles op maat en naar wens van onze opdracht­gever. Als marktleider in de vrijstaande sector zijn wij, met ruim 40 jaar ervaring, een bewezen partij als het gaat om meedenken en uitvoeren bij de bouw van vrijstaande woningen. Daarnaast zijn we door gebruik van prefab elementen in staat om mee te gaan in de laatste bewezen ontwikkelingen.

Projectinrichter

OT design

OT design realiseert onderscheidende interieurconcepten voor vakantiewoningen in het hogere segment. Klant­beleving, focus op kwaliteit én duurzaamheid staan bij ons centraal. We zijn van het eerste begin tot de uiteindelijke oplevering betrokken bij een project en zullen ook daarna in beeld blijven. Zo bent u verzekerd van een goede investering, ook voor de lange duur.

Landschapsarchitectuur

Haver Droeze

Haver Droeze adviseert al meer dan 40 jaar op het gebied van landschapsarchitectuur, duurzame stedenbouw, toegepaste ecologie en juridische planologie. Het landschappelijke ontwerp van Landgoed Soesterduin met het glooiende reliëf en de slingerende waterpartij vormen de basis voor de inpassing van de recreatiewoningen, ontsluiting en parkeren. Een gevarieerde landschappelijke beplanting geeft ieder kavel een eigen identiteit met de nodige privacy. Het half open landschapsbeeld met tal van zichtlijnen geeft een aantrekkelijke beleving van de beeldkwaliteit binnen het park en het overgangslandschap van de Utrechtse Heuvelrug naar het Eemdal. Het natuurlijke karakter maakt dat vogels, vlinders, reeën, dassen, en zelfs de zeldzame zandhagedis zich met u in het park thuis voelen.

Verhuurorganisatie

Oasis Resorts

Oasis Resorts is opgericht in 2013 en beheert premium resorts in Nederland, Frankrijk en Oostenrijk. De organisatie biedt unieke vakantie-ervaringen met een combinatie van premium accommodaties, hoteldiensten en luxe faciliteiten. De resorts zijn kleinschalig, sfeervol en luxueus, waardoor gasten de gelegenheid krijgen om tot rust te komen en echt te ontspannen. Samen met ambitieuze partners investeert Oasis Resorts in het versterken van haar marktleiderspositie in Europa, en de uitbreiding van het aantal beheerde resorts. Naast de exploitatie van acht premium resorts onder de naam Oasis Resorts en PURE Resorts, beheert de organisatie ook twee zogenaamde ‘white label’ vakantieparken onder eigen naam.

Domotica specialist

EveryOffice Leisure

EveryOffice Leisure biedt een zeer breed pakket aan innovatieve hard- en softwareoplossingen voor de recreatiebranche, waaronder domotica voor vakantiewoningen. Op Landgoed Soesterduin zijn alle mogelijkheden van dit Smart Home systeem toegepast. Denk hierbij aan (sfeer)verlichting, verwarming, ventilatie, zonwering, beveiliging, wellness en toegangscontrole. Alles is geheel naar eigen wens in te stellen. Zo zorgt het systeem op een slimme manier voor een optimaal leefklimaat, energiebesparing, comfort en ongeëvenaard gevoel van luxe.