Landgoed Soesterduin

Een unieke en duurzame investering in recreatief vastgoed

Samen in het bos

Duurzaam, sfeervol, degelijk en comfortabel

Eén zijn met de natuur vraagt in onze visie ook om respect voor diezelfde natuur. Daarom bouwen wij de villa’s 
volgens de meest actuele duurzaamheidsvoorschriften. Leidend daarbij is de geldende BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Zo zijn alle villa’s gasloos en voorzien van zonnepanelen en warmtepompen. Het energie­verbruik beperkt zich daarmee tot het absolute minimum.

Voor de uitstraling van de villa is een model gekozen dat zijn houdbaarheid al honderden jaren heeft bewezen. De combinatie van degelijke stenen bouw met staande eiken delen staat garant voor een lange levensduur met weinig onderhoud. De villa’s zijn stijlvol ingericht en voorzien van de meest moderne domotica. Alles is erop gericht om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Verschillende typen vakantievilla’s

Op Landgoed Soesterduin heeft u de keuze uit vrijstaande en halfvrijstaande villa’s. Alle geschikt voor 4 tot 6 
personen. Door de schakeling van de halfvrijstaande villa’s kunnen deze woningen gekoppeld worden, waardoor 
u hier met 10 tot 12 personen terecht kunt. Ideaal dus voor een familiebijeenkomst of andere grotere groepen. De 4-persoons villa’s hebben alle een ruime binnensauna. Diverse villa’s hebben een optie om de buitenruimte uit te breiden met een tonsauna. Het project wordt gerealiseerd door bouwbedrijf SelektHuis uit Amersfoort, een sterke partner met een uitstekende staat van dienst.

T-geschakelde villa Landgoed Soesterduin
Slaapkamer Landgoed Soesterduin

Rendabel eigendom

Wilt u verhuren, maar daarnaast ook zelf genieten van uw vakantievilla? Dit is mogelijk. U kunt dan uw vakantievilla maximaal tien weken per kalenderjaar aanwenden voor recreatief eigen gebruik. Meer hierover leest u in het menu onder Verhuur.

Zorgeloze verhuur en beheer

Uw villa wordt verhuurd door een professionele verhuur organisatie, die een zo hoog mogelijke opbrengst nastreeft. U heeft hier totaal geen omkijken naar. Er is gekozen voor Oasis Resorts. Een Nederlandse organisatie die premium resorts exploiteert in Europa waaronder Oasis Punt-West en Hotel & Beach Resort in Ouddorp. Deze organisatie benadert de juiste doelgroepen en zet daarbij in op het premium segment.

Balkon villa Landgoed Soesterduin